Εργαζόμαστε καθημερινά για να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη μας, επιδιώκοντας να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από ελαιόλαδα, παράγωγα και άλλα φυτικά έλαια των πιο διαφορετικών προελεύσεων, πάντα δεόντως αναλυμένα και με εγγυημένο ποιοτικό έλεγχο.

ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ / ΑΝΆΛΥΣΗ

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τις συνεργασίες με αναγνωρισμένα εργαστήρια που μας επιτρέπουν να αξιολογούμε και να αναλύουμε τα προϊόντα που διατίθενται προς αγορά και πώληση σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Συνεργαζόμαστε μόνο με πελάτες που εγγυώνται την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαθέτουμε μια ομάδα με ισχυρές εμπορικές δεξιότητες και εκτεταμένη γνώση των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, γεγονός που μας επιτρέπει να προσφέρουμε την καλύτερη επιχειρηματική λύση για κάθε προϊόν ανά πάσα στιγμή.


ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ ΠΏΛΗΣΗ

Διαθέτουμε διάφορες λύσεις αγοράς και πώλησης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οι οποίες μας επιτρέπουν να αγοράζουμε και να πουλάμε γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ικανοποιώντας κάθε πελάτη κάθε στιγμή.


ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

Συνεργαζόμαστε με μεταφορείς που μας επιτρέπουν να παραδίδουμε και να συλλέγουμε δείγματα σε χρόνο ρεκόρ σε όλο τον κόσμο.

Όποτε είναι απαραίτητο, συνοδεύουμε τη φόρτωση και την παράδοση των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα επαφών με μεταφορικές εταιρείες (χερσαίες και θαλάσσιες) που διασφαλίζουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις εφοδιασμού, είτε μέσω θαλάσσης είτε μέσω ξηράς, με βυτιοφόρο, flexitank, IBC ή άλλες μορφές.

ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΏΛΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη συμμόρφωση σε όλα τα επίπεδα των προϊόντων που αγοράζουμε και πωλούμε.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ζήτημα ποιότητας, τεκμηρίωσης ή εφοδιασμού που σχετίζεται με ένα προϊόν που εμπορεύεται η OILIVING θα έχει εγγυημένη την απαραίτητη υποστήριξη και επίλυση μετά την πώληση.